<

Helados Bellver
Torna

Producte local
Km 0

Experiència
Qualitat

Els nostres productes

Oferim el nostre format emblemàtic, el barri 1 Litre, ideal per portar i gaudir amb la família o els amics. També tenim formats professionals de 4 litres per l’hostaleria i 5 litres per a gelateries.

Nosaltres

Gelat malloquí de tota la vida

El 1980 va començar l'aventura de Gelats Bellver. Aquest projecte ens ha acompanyat durant 40 anys. Aquests 2 últims anys no podíem estar amb vosaltres, però ara hem tornat amb més ganes que mai i il·lusió per oferir-vos un gelat que depèn complesqui les vostres expectatives.

Durant les generacions, hem après secrets i tècniques de la nostra família, mantenint aquestes receptes úniques, amb els seu inconfusibles sabor intensos i cremositat. Volem compartir amb tu el gelat artesà que vos ha acompanyar tants d'anys.

Volem tornar al connector amb tots els nostres antics clients i oferir el gelat de la vostra infància. Som els mateixos, amb la mateixa elaboració i ingredients.

El nostre gelat es fa com sempre, sense gluten, perquè tothom pugui gaudir-ne.

No utilitzem greixos hidrogenats com a ingredient al nostre gelat malloquí, com hem fet sempre, per oferir el gust i la qualitat que mereixeu.

Punts de venda

Cerqueu el punt de venda més proper al mapa. Actualment, podeu comprar Gelats Bellver de 1 litre als establiments amb la icona

Contacte

Poseu -vos en contacte amb nosaltres

Si sou un establiment d’hostaleria, gelateria o petits comerç i voleu vendre el nostre gelat, poseu-vos en contacte amb nosaltres;).